Alle prijzen van de kachels, behalve promo's, op onze website zijn inclusief 21% BTW, voor privé woningen ouder dan 10 jaar betaalt u slechts 6 % BTW, geplaatst door een geregistreerd aannemer.
Gadeco BV
OVER Gadeco BV
Gadeco BV
Vandaag:   

gesloten

Toon alle openingsuren
M
10u
12u
14u00
17u
D
10u00
12u
14u00
17u
W
10u00
12u
14u00
17u
D
gesloten
V
10u00
12u
14u00
17u
Z
10u00
12u
14u00
17u
Z
gesloten
OVER Gadeco BV

Welkom op de website van GADECO BV, de specialist in vrijstaande kachels en inbouwhaarden op hout, kolen, mazout en gas.

Gadeco BV kan u het gamma van de volgende merken aanbieden:

Barbas - Bellfires - Dru - Dik Geurts - Faber - Global Fires - Nestor Martin - Rydes Styles - Saey - Spartherm - Stovax - Well Straler

Klik op producten om ons gamma in detail te ontdekken.

De keuze van een toestel is onderhevig aan verschillende factoren:
- dient een toestel als hoofd-of bijverwarming?
- is het sfeerelement belangrijk of ondergeschikt?
- met welke brandstof wenst u te stoken?

Rekening houdend met vorige factoren en het gewenste design kunnen wij u advies op maat geven.

Bezoek onze toonzaal voor meer informatie: wij helpen u graag verder.

In de toonzaal kunnen wij u beter begeleiden bij de juiste keuze van een verwarmingstoestel.

Contacteer ons
Verkoop en plaatsing Voor de aankoop van uw haard of kachel kunnen wij u het best een persoonlijk advies geven in onze winkel. In de toonzaal staan zo'n 200 kachels waarvan de meest innovatieve toestellen brandend zijn opgesteld. Onze vakmensen zorgen voor een professionele en veilige plaatsing.
Eigen hersteldienst Herstellingen, onderhoud en nazicht wordt eveneens uitgevoerd door onze eigen dienst-na-verkoop. Kom langs in onze winkel voor een vrijblijvende offerte: wij helpen u graag verder!
Erkend installateur Wij zijn CERGA-gehabiliteerd gasinstallateur. Onze mensen worden regelmatig bijgeschoold om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste evoluties. Wij verzorgen Uw gasinstallatie vanaf de teller.
Parking U kunt op verschillende plaatsen parkeren op een veilige manier. Alle parkings zijn op wandelafstand van het centrum. De meest comfortabele parking op slechts 1 minuut wandelafstand van onze toonzaal is deze in de Vaartstraat (Postsite).

Alle diensten >>

Deze winkel wordt u aanbevolen door